contact
02 426 5454, 088 440 4140

Български English Руский
http://domi.bg/

ДОМИ с международен сертификат за КОРЕКТНА ФИРМА 2016

За нашата лоялност в работата ни с клиенти и партньори през изминалата 2016 г. получихме важно признание за качеството на предлаганите от нас услуги в сферата на недвижимите имоти, а именно Международен Сертификат Коректна фирма. Сертификатът се издава за безупречна репутация и етикеция в управлението на бизнеса, както и за коректно отношение към задълженията спрямо клиентите и партньорите.

Какво представлява Сертификат Коректна фирма? Това е протокол за безупречна интернет репутация, който се издава на фирми от европейския пазар от 2013г. Сертификатът се издава на фирмите след подробен и продължителен мониторинг, съпроводен от авторска методика на изследване, която позволява на базата на създаден алгоритъм да се определи т. нар. Коефициент на Мнения. Коефициентът на мнения е цифрена съвкупност, която образува количеството негативни мнения по адреса на дадено предприятие, публикувани от клиенти в Интернет пространството. Всяка фирма се проверява със специално изградена за тази цел програма за съществуващи срещу нея по всички Интернет страници т. нар. Чувствителни Фрази - думи, негативно описващи дейността на дадено предприятие, подтикващи към неговата некоректност, както и други качества, благодарение на които даден субект не подлежи на доверие. След проверката на Коефициента на Мненията - в зависимост от нейния резултат фирмата получава възможност за участие в проекта.

За нас това е високо признание, което ни прави горди и едновременно с това ни задължава да поддържаме високи стандарти и управление, което създава модели на приятелски и коректни отношения с нашите клиенти и партньори.

 

Скоростното развитието на технологиите превърнаха Интернет репутацията в един от водещите критерии за избор на фирма или бизнес партньор, и може би най-правилния, защото в интернет пространство, потребителите имат свободата да изразят мнението и позицията си по всякакви въпроси. Ето защо сме изключително доволни от това признание и ще продължим да правим всичко възможно, за да запазим тази репутация и през новата 2017г.

Кои сме ние 01-02-2017

Нашата мисия е да правим бизнес, който ни носи и морално удовлетворение, нашият критерий за качеството на свършената работа, е Вашата оценка за нея. Прочети още

За нас 01-02-2017

Доми недвижими имоти е основа през 2015г. Въпреки, че е сравнително ново име на пазара, стартира с екип от доказали се професионалисти, които упражняват професията между 10 и 25 години и имат ясно съзнание за качеството на услугите, които предлагаме. Прочети още