contact
02 426 5454, 088 440 4140

Български English Руский
http://domi.bg/

Доми недвижими имоти получи призът „Дебют на агенция за недвижими имоти“ на годишните награди на imoti.net.

На 21.03.2017 г.  единадасет агенции и брокери грабнаха статуетки, а още шестнадесет получиха специални грамоти по време на церемонията на вторите „Годишни награди на Imoti.net“ за добри практики в сектора на недвижимите имоти.

Призът за „Дебют на агенция за недвижими имоти“ бе присъден на нашия екип,  а на второ и трето място бяха отличени „Два процента – имотен посредник“ и „Имотека“.  Приемаме с радост до тази награда и с ясното съзнание, че резултатите са плод на усилията, коректната и последователна работа на всички колеги. 

Сигурни сме, че нашата амбиция да следваме високи съвременни стандарти на обслужване на клиентите, ще ни води все по-напред. Брокерите от Доми са едни от най-добрите специалисти в бранша и това признание е едно от поредните доказателства.

Повече за събитието вижте тук. 

Кои сме ние 01-02-2017

Нашата мисия е да правим бизнес, който ни носи и морално удовлетворение, нашият критерий за качеството на свършената работа, е Вашата оценка за нея. Прочети още

За нас 01-02-2017

Доми недвижими имоти е основа през 2015г. Въпреки, че е сравнително ново име на пазара, стартира с екип от доказали се професионалисти, които упражняват професията между 10 и 25 години и имат ясно съзнание за качеството на услугите, които предлагаме. Прочети още