contact
02 426 5454, 088 440 4140

Български English Руский
http://domi.bg/

Чрез нас може да печелите!

Може да получите допълнителни приходи, без излишна загуба на време и усилия.

Доми Ви дава възможност, чрез позицията "Външен агент“ да получавате възнаграждение от реализираните сделки с клиенти и оферти, за които сте подали информация. Достатъчно е, когато знаете че Ваш близък, приятел или познат  има намерение да реализира сделка с имот, да се обърнете към агенцията. Само с едно телефонно обаждане или посещение в някой от нашите офиси, може да увеличите личните си доходи, при това с прилични суми. 

Като наш „Външен агент“ можете да печелите от сделки с имоти, без да е необходимо да получавате интензивното и обширно обучение, през което преминават брокерите. Няма да бъде необходимо да напускате сегашната си работа, или да губите време в проучвания на пазара или издирване на информация. Позицията предлага пълна симбиоза между Вас и нашите професионални консултанти.

Нашите брокери са уважавани професионалисти, с голям опит в бранша, така че може спокойно да насочвате своите познати и да ни препоръчвате като посредници, които гарантират добра и сигурна сделка в бизнеса с недвижимите имоти. 

Ако сме ви заинтригували можете да се свържете с нас на тел: 0884 40 41 40, да ни пишете на e-mail: mruseva@domi.bg  или на страницата ни във фейсбук. 

НЕВИДИМИТЕ КАПАНИ, ПРИ ПОКУПКА НА ИМОТ В СТРОЕЖ – ТЕМА С ПРОДЪЛЖЕНИЕ 01-02-2017

РЕКЛАМНИТЕ СХЕМИ НА РАЗПРЕДЕЛЕНИЯТА – ИСТИНА ИЛИ ЛЪЖА Прочети още

ПЕТ ПРИЗНАКА, ЧЕ СТЕ ПОПАДНАЛИ НА ГРЕШНИЯ БРОКЕР 01-02-2017

Пет първоначални сигнала за липсата на професионализъм в посредничеството при сделки с недвижими имоти! Прочети още

Учредяване на ипотека 16-02-2016

Покупка на имот с ипотечен кредит – една от най-често срещаните сделки Прочети още

Как да изберем брокер на имоти? 10-11-2015

Брокери От американската Национална асоциация на брокерите на имоти съветват клиентите да проведат предварителни интервюта с брокери Прочети още